ویکی شیعہ:ٹیکنیکل امور
ویکیشیعه:قهوهخانه/الگو قهوهخانه سانچہ:فهرست مطالب چپ
جعبه زندگینامه شاعر و نویسنده
سلام. این جعبه دو مورد دارد، نویسنده قدیمی و جدید. در بخش نویسندگان جدید مشکلی وجود دارد؛ بخش جوایز را که تکمیل میکنی و گفتاورد را مینویسی جایزه اعطا شده را زیر گفتاورد مینویسد و (جابجایی صورت میگیرد). به الگوی قرارگرفته در صفحه (پروین اعتصامی) نگاه کنید. (بخش جوایز دارای قابلیت پنهان شدن است)--جلال یقموری (بحث) ۲۷ دسامبر ۲۰۱۴، ساعت ۱۳:۴۸ (IRST)
ویکی و وییییکیییایی
حدود دوسال است داریم ویکی شیعه می نویسیم اما هنوز من که از انسانهای نخستین این مجموعه هستم نفهمیده ام منظور دیوانسالاران و مدیران ارجمند از وییییکیییایی نوشتن چیست. هرجور که می نویسیم و می نویسم می گویند این مقاله هست ولی وییییکیییاییی نیست. برخی از دوستان پیشنهاد کردند دیوانسالاران یک مقاله که از نظر آنها همه چیز تمام است را معرفی کنند و بقیه هم از آن الگو بگیرند. ولی گویا در این دوسال چنین مقاله ای نوشته نشده است. البته گاهی هم مقالات ویکی پدیا را به عنوان نمونه کار معرفی کرده اند. ولی آیا می توان ماهیت مقالات ویکی پدیا را با مقالات ویکی خاصی مثل ویکی شیعه مقایسه کرد؟!!! شاید بتوان به صورت موردی مثلا مقاله پیامبر (ص) این دو دانشنامه مجازی را با هم مقایسه کرد اما آیا همه مقالات را می توان با چوب ویکی پدیا راند؟ علاوه بر ماهیت این دو دانشنامه، تعهدات ویکی شیعه درباره صحت و مستند بودن و جامعیت مقالات نیز با ویکی پدیا متفاوت است.
سوال دوستانه من از رفقا و البته به ویژه دیوانسالاران و مدیران عزیز این است که آیا کسی در بین همکاران هست که تصور روشنی درباره وییییکییایی نوشتن داشته باشد؟ آیا شیوه و ملاکی برای این کار پیش بینی و طراحی کرده اید؟ آیا هنوز وقت آن نرسیده که پس از دوسال شیوه نامه ای (حتی به صورت اولیه و قابل اصلاح) نوشته شود تا ملاکی حداقلی برای ارزیابی مقالات شود؟
خواهشا نگویید که شیوه نامه داریم و شما ندیده اید! چون آن شیوه نامه ها را من بارها و بارها خوانده ام اما معتقدم ابدا چیز بدردبخوری برای این مطلبی که گفتم نیست. منظور من یک شیوه نامه محتوایی است و نه صرفا کلیات ابوالبقا یا شیوه های کدگذاری و لینک دهی و پانویس و ارجاع و منابع و ... .
حرفهای دیگری هم در این باره هست اما بقول شاعر : نکته ها هست بسی محرم اسرار کجاست؟!--A.atashinsadaf (بحث) ۱۱ فوریهٔ ۲۰۱۵، ساعت ۱۹:۴۰ (IRST)
الگوی پاسخ به
درود. دوستان از این پس میتوانند برای فراخواندن دیگران به بحثی در هر صفحه بحث، اعم از صفحات بحث خودشان و صفحات بحث نوشتارها، از الگوی {{پاسخ به|نام کاربری شخص مورد نظر}}
استفاده کنند. این الگو، به صورت کوتاه {{پب|نام کاربری شخص مورد نظر}}
نیز کارایی دارد. با سپاس. Mehrizi (بحث) ۱۸ آوریل ۲۰۱۶، ساعت ۱۲:۳۷ (UTC)